Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@05:27:48 GMT

آنچه باید درباره خط ۸ مترو یادآوری شود

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۷۱۸۷

مازیار حسینی گفت: برای اولین بار یک فرودگاه بین‌المللی در کشورمان به شبکه حمل و نقل ریلی مترو متصل می‌شود که با افتتاح خط 8 به فرودگاه امام خمینی (ره) این نقص عدم هم پوشانی برطرف شد.

137 آنلاین: مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این باره توضیح داد:به‌شخصه از انجام دقیق جزئیات اجرایی لذت بردم ممکن است مسافران در حین تردد متوجه این جزئیات نشوند اما افرادی که دستی بر کار دارند، تفاوت و ریزه‌کاری‌هایی که مختص خط 8 است را به وضوح متوجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساخت این خط با داشتن معارضان بسیار ،کاری سخت بود ، در ساخت مترو در شهر قطعاتی زمین خریداری و عملیات حفاری آغاز می شود ، اما بخش زیادی از خط 8 مترو بر روی زمین است که سرتاسر معارض است و تغییر و تحولات در دولت‌ها نیز بر روی فرایند کار اثرگذار بود، اما از آنجایی که تنها هدف‌مان خدمت به مردم و در نظر گرفتن صرفه و صلاح آنها است

مازیار حسینی در ادامه با اشاره به اینکه با تدابیر اندیشیده شده سفارش تولید 10 رام قطار ویژه فرودگاه به شرکت واگن‌سازی تهران داده شده است، خط 8 مترو یک کار بزرگ در راستای پاسخگویی به نیاز مردم بوده است، گفت: هرچقدر بتوانیم با استفاده از مترو که حمل و نقل پاک است، شهرک‌های اقماری اطراف را به تهران که شهر مادر است متصل کنیم، علاوه بر اینکه ترافیک کاهش می‌یابد، هوا نیز کمتر آلوده می‌شود و این در حالی است که مردم به مترو اعتماد دارند و باید با فراهم کردن شرایط بهتر استفاده به این اعتماد مردم پاسخ دهیم چراکه در اغلب شهرهای دنیا، دولت مردم را به استفاده از حمل و نقل عمومی دعوت می‌کند اما در تهران با شرایطی مواجه هستیم که حجم استقبال مردم از حمل و نقل عمومی ما را شرمنده کرده است چراکه نمی‌توانیم به این حجم استقبال پاسخ مناسب دهیم.

خط 8 اولین خط اکسپرس تهران است

مازیار حسینی ادامه داد: طراحی این خط بر اساس سرعت 120 کیلومتر در ساعت به انجام رسیده به طوری که مسافت 50 کیلومتری از ایستگاه شاهد تا شهر پرند را تنها در 34 دقیقه طی می‌کند. در همه کشورها مدهای مختلف حمل و نقل عمومی با هم متصل شده و هم‌پوشانی دارند.

برای اولین بار یک فرودگاه بین‌المللی در کشورمان به شبکه حمل و نقل ریلی مترو متصل می‌شود که با افتتاح خط 8 به فرودگاه امام خمینی (ره) این نقص عدم هم پوشانی برطرف شد.

از نظر معماری ایستگاه فرودگاه امام خمینی (ره) کاملا با معماری ترمینال‌های فرودگاه همخوانی دارد

مازیرا حسینی اظهار داشت: از نظر طراحی استقلال عمل نداشتیم چراکه ناچار بودیم از چارچوب های مشاور فرودگاه تبعیت کنیم اما خوشبختانه با اینکه چندین سال بعد از ساخت فرودگاه، ایستگاه مترو ساخته شده است، اما با برخی ریزه کاری ها و کمک از اساتید برجسته معماری کشور طرح نهایی کاملا با معماری ترمینال‌ها همخوانی داشته در حالی که از استقلال شخصی نیز برخوردار است.

دید شب ایستگاه فرودگاه امام خمینی (ره) بسیار خاص بوده و از آنجایی که عمده پروازهای خارجی به صورت شبانه انجام می‌شود، در نورپردازی این ایستگاه بسیار توجه شده است.

فارغ از حواشی ایجاد شده، افتتاح خط 8 مترو کار ارزشمندی است که در ساخت این خط و ترمینال های آن شانیت فرودگاه امام خمینی (ره) مورد توجه قرارگرفته است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگیجه بزرگ!

«مقام‌های اسرائیلی و رسانه‌های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می‌دهد، اعتراضی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست!»

به گزارش ایسنا، به نقل از الف، اعتراضات گسترده ضدصهیونیستی دانشجویی در آمریکا، دانشگاه های مختلف این کشور را در نوردیده و به یک سرگیجه بزرگ هم برای صهیونیست ها و هم دولتمردان آمریکایی تبدیل شده است. اعتراضاتی که در قالب آن ها جامعه دانشگاهی آمریکا علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه خروش کرده و در عین حال خواستار پایان یافتن همکاری های نهادهای دانشگاهی و شرکت های تسلیحاتی آمریکایی با رژیم اشغالگر قدس نیز است. 

این اعتراضات به قدری عمیق و تاثیرگذار بوده که شاهدیم در فرانسه، ایتالیا و استرالیا نیز اعتراضاتی مشابه رخ داده و انتظار می رود که دامنه این اعتراضات گسترده تر هم شود. بیراه نیست اگر بگوییم که این اعتراضات تا حد زیادی هم رژیم صهیونیستی و هم دولت آمریکا را به اصطلاح آچمز کرده است. شاید دستپاچگی قابل توجه نظام حکمرانی در آمریکا در برخورد قهری و امنیتی با اعتراضات دانشگاهیان آمریکایی، عینی ترین جلوه از بن بست راهبردی حکمرانی آمریکایی را در قالب تحولات اخیر و جاری به نمایش بگذارد. 

با این همه، رژیم صهیونیستی نیز در مواجهه با آنچه در دانشگاه های آمریکا می گذرد و به یک جریان فراگیر بین المللی تبدیل شده، صورت هایی از دستپاچگی و البته پاسخ های کلیشه ای را به نمایش گذاشته است. در این رابطه، مقام های ارشد صهیونیست و جریان های رسانه ای متحد آن ها، دو اتهام عمده را علیه اعتراضات دانشجویی در آمریکا مطرح می کنند. 

اولا، آن ها همچون همیشه این اعتراضات را به تقویت جریان یهودی ستیزی در آمریکا و جهان نسبت می دهند. در حقیقت، مقام های اسرائیلی و رسانه های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می دهد، اعتراضاتی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست! روایتی که به هیچ عنوان درست نیست و سال هاست که صهیونیست ها از طریق همسان سازی خود با آیین یهودیت، به دنبال فرار از اعتراضات و انتقاداتی که علیه آن مطرح می شود، بوده اند و از این حربه برای مجازات و برخورد با منتقدان خود نیز استفاده های گسترده ای را انجام داده اند. جالب اینکه گروه های یهودی نیز در جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا حضور دارند و به صراحت تاکید می کنند، ماجرای آیین یهودیت با ایدئولوژی صهیونیستی کاملا متفاوت است و نباید این دو را یکی پنداشت. 

دوم اینکه رژیم اشغالگر قدس و جریان های رسانه ای متحد آن سعی داشته و دارند تا به هر طریق ممکن اعتراضات جاری در آمریکا را به اقدامات پشت پرده بازیگرانی نظیر ایران نسبت دهند. پیشتر نیز همین جریان‌ها، اعتراضات گسترده در پایتخت های مهم اروپایی در حمایت از ملت فلسطین را به اقدامات پشت پرده ایران نسبت می دادند. موضوعی که با واکنش قابل تامل مقام معظم رهبری همراه شد و ایشان به کنایه فرمودند که لابد بسیج لندن یا پاریس راهپیمایی ها در انگلیس و فرانسه در حمایت از ملت فلسطین را سازماندهی کرده اند. 

به طور کلی، آنچه واضح است، جریان های سیاسی و رسانه ای صهیونیست ها، به هر نحو ممکن سعی دارند از آنچه در قالب اعتراضات دانشجویان و اساتید در دانشگاه های مختلف آمریکا می گذرد، مشروعیت زدایی کنند و با روایت سازی و تحریف واقعیت ها، اصلِ ماجرا را به سمتی هدایت کنند که مطلوب خودشان است. این در حالی است که آگاهی نسل های جوان و تحصیلکرده و متنوع شدن منابع دریافت اخبار و روایت ها توسط افراد، تا حد زیادی سُست بودن بنیان های این دستورکارِ آن ها را به وضوح به نمایش گذاشته است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرگیجه بزرگ!
  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • ببینید | شاهکار جدید زاکانی پس از گذشت ۲ روز از خرابی مترو و سردرگمی مردم؛ باید بپرسم!
  • فریاد افغانستان افغانستان در فرودگاه امام خمینی!
  • توضیحات «زاکانی» درباره قرارداد خرید واگن مترو از چین
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • افشای کینه شاه از قم
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود